In de krant

Voor alle lezers van dit blog allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat al jouw voornemens en doelen bereikt zullen worden, uiteraard in alle gezondheid

Het jaar begon voor mij erg leuk. Collega en natuurvriend Cees Klomp van het Biologisch Centrum Barneveld, die weer nauw samenwerkt met het IVN Barneveld had me opgegeven voor ” de passie van”. Een rubriek die iedere zaterdag in de Barneveldse krant wordt gepubliceerd. Daarin wordt een bepaalde passie van een inwoner van Barnevelder uitgelicht. Hieronder het artikel. Als je erop klikt wordt hij geopend en kan je hem wellicht lezen …..

Ow ja, voor de oplettende kijker……. ik had die dag van de foto zelf geen camera bij mij dus kreeg ik ” het verkeerde merk” om me nek …….
Winter komt er volgens de weermannen toch een beetje aan komende weken dus de camera maar eens uit het stof halen binnenkort…..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*