Denken, Doen en Ervaren

Het was een hoop denkwerk, fantastisch om te mogen doen en geweldig om dit te kunnen ervaren. Deze woorden schreef ik een dag na de opening van de expositie in Kulturhus Wekerom. Samen met Ina Hendriks-Schaafsma exposeer ik daar in april en mei met natuurfoto’s met als thema : Doen , denken en Ervaren.

De opening hadden we gepland op donderdag 2 april.

Een aantal dagen van te voren liep de spanning al steeds hoger op en de laatste puntjes werden op de i gezet. Zo’n officiële opening van een expositie wil je toch zo leuk mogelijk maken en je hoopt op een grote opkomst. Voor de officiële opening hadden we een zaal gehuurd in het Kulturhus, waar ik na de officiële opening een kosteloze presentatie zou geven. Met aankondigingen op Facebook, het uitdelen van flyers en zelfs een heel interview met aankondiging in de Barneveldsche krant hoopte we op een leuke avond.

Het was voor Ina en mijzelf een fantastische avond met een grote opkomst. De zaal was gevuld met mensen en we zijn overspoeld met complimenten! Er hadden mensen zelfs een uur lang voor in de auto gezeten. Alleen maar om onze foto’s te komen bekijken. Supertof!

Na een voorstelronde was het tijd voor de officiële opening.

 

Iets over jezelf vertellen voor een zaal vol mensen blijft spannend maar erg leuk. Zoals hier te zien is hadden we mooie kleren aan. Deze zijn gesponsord door Rob Scholten. Kijk voor meer kleding en foto-accesoires op www.lowlandsphotoservice.nl
“Het” doek wat we hadden uitgekozen voor de officiële opening is gemaakt door Ina en is prachtig. Deze hangt in groot formaat in het cafe van het Kulturhus. Onder het toeziend oog van zo’n 60 geïnteresseerde opende we de expositie door het doek eraf te trekken.
Zoals gezegd een prachtig beeld van drie herten in het hoge gele gras. Vooral in groot formaat zeer de moeite waard om te bekijken. Na de opening was het tijd voor alle aanwezigen om een kijkje te nemen bij de ca. 40 foto’s die door het gehele Kulturhus te bewonderen zijn.
Geïnteresseerd, enthousiast, mooi, geduld, kleurrijk, gedetailleerd waren een aantal woorden die we vaak voorbij hebben horen komen.

Na een kijkje bij de expositie namen de meeste mensen weer plaats in de zaal en mocht ik een presentatie geven die ook het thema had : Denken, Doen en Ervaren. Iets wat een fotograaf wel degelijk dient te doen voor het maken van sommige foto’s…. De bedoeling is om half mei nogmaals een presentatie te organiseren in het Kulturhus van Wekerom.

Door de drukte van de laatste weken weinig foto’s kunnen uitzoeken en na bewerken. Ik hoop hier komende twee weken een inhaalslag mee te kunnen maken en snel weer een blog te kunnen laten zien met wat foto’s uit het veld…..

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*